diumenge, 7 d’agost del 2011

Aviació Republicana, Els Monjos

       
Centre d’interpretació de l’Aviació Republicana i la Guerra Aèria
      
El passat dia 24 de juliol, es va inaugurar del Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i la Guerra Aèria (Ciarga), construït en el denominat Parc de la Memòria, una zona que durant la passada Guerra Civil Espanyola va  acollir l’aeròdrom republicà dels Monjos, en el municipi de Santa Margarida i els Monjos.
Aquest centre que s’obrirà al públic el proper mes de setembre, és un nou equipament museogràfic, construït en un edifici en forma d’hangar, d’uns 170 m2, dedicats a explicar la història i el desenvolupament de l’aviació republicana durant la Guerra Civil Espanyola (1936-1939), que combina la didàctica i la escenografia amb peces originals i els recursos multimèdia.
A tall d’avançament de la seva obertura, us ofereixo aquest recull de fotografies d’aquest nou centre d’interpretació de la Guerra Civil Espanyola, que per la seva temàtica i contingut esdevé d’obligada visita.
Fotos i text Josep Maria Contel
Visita que es pot complementar amb la visita del refugi antiaeri del Serral, que les seves entrades es troben a pocs metres del centre.
     
 Informació i contacte:

1 comentari:

  1. Aquesta exposicio val la pena anar a visitarla, es força realista i et fa compendre moltes de las claus en el desenvolupament de la guerra, fantastic aquet post.

    ResponElimina